vrijdag 7 augustus 2009

Hemelvaart 2009

Na een flinke file rond Amersfoort aangekomen voor een Hemelvaart weekendje in een Bungalowpark in Beekbergen (geen Landal greenpark).

Eerste dag de boel verkennen, op de fiets naar Apeldoorn door een industiegebied (was toch handig om eerst een fietsroute uit te kiezen). Langs een kangeroe boederij met albino kangeroes, helaas geen geslaagde foto's van gemaakt.

Tweede dag naar Paleis het Loo, wat helaas een nieuw toeristische actractie heeft gekregen voor de deur van het paleis aan de jachtlaan, de Naald. Karsten Tates heeft daar zijn sporren achtergelaten wat nog duidelijk te zien was. Voor mij geen rede om daar een foto van te maken, die eer gun ik Karten tates niet.


Mooie fontein, in paleistuin van Paleis 't Loo .

Spreekt voor zich.

Panorama van voorkant van het Paleis waar op dat moment een tentoonstelling was ter ere van Juliana.


Panorama foto genomen van Hoge Veluwe, eigendom van de familie Kroller Muller, Bekend om de verzameling van Gogh schildereien waaronder volgens mij de aardappeleters en de zonnenbloemen. Hoge Veluwe ziet er on nederlands uit, is mooi decor voor speelfilms. Floris met Rutger Hauer van paul Verhoeven is daar deels opgenomen. Je kan er bij zonsopgang en zonsondergang hele mooie foto´s maken van onder andere de edelherten en wilde zwijnen etc.. vogels. Helaaas waaren wij er overdag. Enige plek waar witte fietsenplan uit de jaren zestig werkt.

Geen opmerkingen: