vrijdag 7 augustus 2009

Canal Pride 2009 Amsterdam

Jaarlijkse bootjestocht door de amsterdamse grachten in kader van de Gaypride 2009 in Amsterdam. Deze foto's zijn genomen op de prinsengracht ter hoogte van de vijzelstraat. Was perfect weer, alleen de creativiteit van de homo's laat te wensen over, en was ver te zoeken. Een gemiddelde bloemencorso heeft meer creativiteit, dat verwacht je eigenlijk niet.

Zangerers, geen idee wie dat is. Maar ze kon een aardig potje zingen.

Schuimparty op het water, geinspireerd op een opera uit Venetie. De pakken Omo wasmiddel was bleikbaar in de aanbieding bij Dirk van den Broek.

Met recht balonnen deze travestiet. Twee skippyballen.

Ziet er mooi uit dit hollands meisje.

Deze streetdance demo op het dek van een boot was een groot succes.

Voor de liefhebbers van een roze uitvaart.

De mannen van Robin Hood, spectaculaire boot. Een van de weinige die echt opviel kwa creativiteit.

Goed getraint afgelopen jaar in de sportschool zo te zien. Echte fitness freaks.

De politie is je beste vriend, en vriendin natuurlijk.

Patty Brad, houdt net zoals Gerard Joling en Gordon van aandacht. Doet er alles eraan om maar op de voorgrond te komen. Op de achtergrond de nepharen van Patricia Paay en Bonnie st Clair

Mooi models uit Kaapverdie, heeft de windmachine van Hans Klok geleend.
Mayday en Madonna, bekende travistieten in Amsterdam.
Overal kom je de posters tegen van Loveland in Slotervaart, dit model zie je daarop staan ook aan het schommelen met engelen vleugels of zijn het nu vlinder vleugels. Hier dus live te zien, met de zeepbellen geeft leuk effect. Loveland weekend is inmiddels al geweest. Lekker bellen blazen op de gay parade.
Mooi opzwepend haar, mooie combinatie van kleuren.
Ze heeft er in iedergeval lol in, net zoals velen aan de kant. Waarschijnlijk gaat ze veel naar dance feesten zoals sensation white in de amsterdam Arena.
Zorg dat je erbij bent, bij de marine landmacht en luchtmacht. Deze officieren zijn in iedergeval geschikt.
Daar is ie weer de Jan de Bouvrie van deze tijd, Gerard Joling bijna vijftig en zier er uit als een Ken pop. Binnenkort in recreatiegebied Spaarnewoude vlakbij IJmuiden, Velsen, Haarlem met een concert. 5 september 2009. For your eyes only, James Bond Veel glitter natuurlijk, het wordt tijd dat Gerard een keer naked gaat, wat bijna iedereen vergeet dat het gewoon een goed zanger is.
Imca Marina ook uit Groningen overgekomen de oma van de Homo's en Lesbo's in Nederland. Ze kan ook spontaan mensen trouwen net zoals de amsterdamse burgermeester Job Cohen, ze is buitengewoon ambtenaar van de burgelijke stand.
DJ Dennis van der Geest en Pieter van den den Hoogeband
Lekker de braziliaanse samba op de boot.
Boy George is ook tot leven gewekt, alleen is dit nog de jonge versie. Tegenwoordig is hij wat pondjes zwaarder geworden.
Afterparty aan de amstel trok ook heel veel bezoekers met mega optredens van onder andere de wereldberoemde zanger Pierre van Dam, en de megaster Dario en natuurlijk niet te vergete de diva van die zo goed op het songfestival presteerde Justine Pamela. Een feest om nooit meer te vergeten.
Vergeleken met vorig jaar is deze balerina een paar pondjes aangekomen.

Geen opmerkingen: