maandag 3 september 2007

Artis 03-09-2007


Zeeleeuw, mooie lichtval op zijn kop.

Vandaag dagje Artis geweest in Amsterdam, tweede keer dit jaar en voor de derde keer naar een dierentuin (Diergaarde Blijdorp Rotterdam die van Bokito). Dierentuin staat garant voor mooie foto's, genoeg fotomodellen. Het blijft wel altijd moeilijk om te fotograferen door tralies en glas, hieronder in iedergeval het de oogst foto's van vandaag.

Artis heeft een mooie vlindertuin, de ene vlinder is nog mooier dan de andere. De temperatuur is echter niet te harden. De macrostand kon weer gebruikt worden.

Prachtige vlinder, deze vlindertuin in Artis is een echte aanrader.

Deze vlinder bleef speciaal even voor mij wachten. Het is jammer dat het me niet lukt om vleigende vlinders te fotograferen, maar je kan niet alles hebben.

In aquarium is altijd moeilijk om een fot te maken, vaak te doenker en spiegeling van het gals. Dit is de enige die gelukt is. Je zou deze vis maar aan je haak hebben hangen.

De reigers in Artis zijn zo gewend aan mensen dat ze niet meteen wegvliegen. Mooi voor mij om een foto te maken.

Ondanks de tralies toch gelukt om een foto van deze panter te maken. Zijn lastige beesten om te fotograferen omdat ze zo beweegelijk zijn.

Deze leeuwin is lekker aan het genieten van nazomer zonnetje.

Deze leeuw heeft behoorlijk honger, ze ruiken dat denk ik, was behoorlijk zunuwachtig aan het heen en weer lopen.

Mooie foto van een hagedis ondanks dat deze door het glas is genomen. Z'n foto lukt alleen omdat deze beesten bijna niet bewegen.

Deze foto moest even door de photoshop, was erg korrelig omdat er te weinig licht en door gals heen gefotografeerd moest worden.

Jammer dat deze gorilla met baby zo ver srond.

Hier een foto van een gier uit europa.

Deze volgesl moet je voor uitkijken.

Lekkere snavel.

Dit had een nog beter foto kunnen zijn als de lichtval beter was.


Deze baviaan is lekker aan het snacken.

Als apen hun tanden laten zien dan moet je wegwezen, en vooral niet aankijken. Kijk maar wat er in Rotterdam is gebeurd met Bokito.

Moeder en dochter of vader en zoon, wie zal het zeggen. Het kleine aapje had wel de grootste lol.

Geen opmerkingen: