maandag 21 januari 2008

Cabo Verde 2008


Van 24 januari tot en met 29 februari ga ik op vakantie naar de Kaapverdiche Eilanden (Cabo Verde ). De bedoeling is naast het genieten van het tropische Carnaval in Mindelo ,zon, zee en strand ongerepte natuur etc... mooie foto's te maken. Voor deze vakantie heb ik een speciale Weblog gemaakt http://caboverde08.blogspot.com/

Volgende eilanden ga ik bezoeken Sal, Sao Vicente en Santo Antao. Atalantische Oceaan, Golven, vissers, bergen, bananen plantage, Mindelo, Carnaval 2008, panoram ondergaande zon, skyline, bergpaden, afrika, west afrika, zeevaart, schepen, verweerde gezichten, tonijn visssers, palmbomen etc... zomaar wat steekworden, genoeg te fotograferen.
Na deze vakantie begint het lente seizoen weer, eerst maar even de winter zon opzoeken.
Kaapverdische eilanden staan bekend om onder ander de muziek van Lura, Cesaria Evora , Qroque rum gemaakt van suikerriet etc...


maandag 7 januari 2008

Oud en Nieuw 01-01-2008


Hier een mooie oudejaarsfoto gemaakt in de valkenburgerstraat in Amsterdam tijden oud en nieuw party. Door sluitertijd open tegooien kan je vuurwerk mooi vangen. Volgende keer moet ik camera op een statief zetten voor scherpte stilstaande objecten. Toch vind ik dit wel een geslaagde foto.


Mooi gezicht vuurwerk.

Nog een vuur potje

De amsterdamse brandweer had het druk met oud en nieuw, hier zie je er een voorbij vliegen wel een leuk effect. Tussen 11 uur en 3 uur s'nacht was het een komen ne gaan van de hulpdiensten.